Bedrijfsnaam als domeinnaam

Een domeinnaam is uw unieke identiteit op het internet. Een adres voor uw website op het internet. Het hebben van een domeinnaam voor uw bedrijf is uitermate belangrijk. Mensen verwachten dat wanneer ze uw bedrijfsnaam op internet intypen, ze ook bij de website van uw bedrijf uitkomen. Een domeinnaam kan maar één keer worden uitgegeven. Zorg dus dat u die persoon bent die kan beschikken over deze belangrijke digitale toegang tot uw bedrijf.

Startende ondernemer

Als startende ondernemer heeft u veel aan uw hoofd. Er moeten veel dingen geregeld worden om goed van start te gaan. Wanneer u een bedrijf wilt starten en u heeft een bedrijfsnaam bedacht, dan is het belangrijk om te onderzoeken of de uitgekozen bedrijfsnaam nog beschikbaar is als domeinnaam op het internet. Wij helpen u graag hierbij en denken mee over welke mogelijke domeinnamen voor uw bedrijf interessant kunnen zijn. Lees ons artikel voor startende ondernemers.

Domeinnamen voor een betere vindbaarheid

Veel bedrijven registreren hun bedrijfsnaam als domeinnaam. Dat is stap 1. Maar heeft u er wel eens over nagedacht dat er meer mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld via verschillende domeinnamen meer bezoekers te trekken naar uw website? Wat gebeurt er wanneer men uw bedrijfsnaam niet goed invult of niet precies weet hoe uw bedrijfsnaam wordt gespeld? Komt men dan op de website van uw concurrent?
Lees meer over ons Domeinnaamregistratie advies.

Domeinnaam extensies

Een domeinnaam is wereldwijd uniek. Er zijn echter wel verschillende domeinnaam extensies. Elk land heeft zijn eigen extensie, de Nederlandse domeinnaam extensie is .nl, België heeft als extensie .be etc. Naast landen extensies zijn er ook nog andere top-level domein extensies zoals .eu voor Europa, .com, .net en .org.

<< prijstabel domeinnamen>>

Het registreren van meerdere domeinnaam extensies is mogelijk. Eenmalige registratiekosten/verhuiskosten bedragen € 15,- per domein. Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.
Zoekt u een domeinnaam extensie welke niet hierboven staat vermeld, neem dan contact met ons op.
Hosting van uw domeinnaam op het internet
Na het registreren van een domeinnaam wordt deze gekoppeld aan een dienst. Dit kan een hostingpakket zijn, dan wordt de domeinnaam gekoppeld aan een ruimte op een server op internet. Maar kan ook een andere dienst zijn zoals Parkeren of URL-forward. Kijk voor meer informatie over onze hostingpakketten en andere diensten op onze hosting pagina.

SSL-certificaat voor uw domeinnaam

Een SSL-certificaat zorgt voor een veilige verbinding tussen de website en uw bezoeker. Een SSL-certificaat voor uw domeinnaam is een must, het geeft een betrouwbare uitstraling en zorgt voor een hogere notering in Google Search. Wanneer uw domeinnaam geen SSL-certificaat heeft wordt deze door de browser als niet veilig aangeduid. Lees er meer over op onze pagina over SSL-certificaten.

Registeren van een domeinnaam

Wilt u een domeinnaam registreren of advies over domeinnaamregistratie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Artikel startende ondernemers? Als aparte pagina?